Omgeving Vorden

Onze camping staat in de bosrijke omgeving van Vorden. Het landschap geeft een afwisseling te zien van bos en weilanden. Vorden staat bekend als het acht-kastelen dorp en de landgoederen die daarbij horen. Om die acht-kastelen worden verschillende activiteiten georganiseerd. Daarnaast is er een fietsroute uitgezet langs deze landgoederen. Naast deze route zijn er tal van andere routes in de omgeving of u kunt natuurlijk ook een eigen route bepalen

Verder is Vorden in de zomer een levendig dorp met verschillende terrasjes, winkels, zwembad en andere activiteiten zoals excursies op de kastelen of rondleidingen in de tuinen. Ook de andere dorpen in de omgeving zijn levendigen druk bezocht in de zomer. Ook buiten de dorpen is altijd wat te doen. Zo is er een golfbaan (’t zelle), een openlucht doolhof (de grootste van Europa) en een klimbos (klimbosachterhoek.nl).

Kasteelmuseum “More” ligt op 4 km van de camping.

Een mooi dagtripje voor inspirerende kunst.

www.museummore-kasteelruurlo.nl

In ons buurtschap Linde staat “de Lindesche molen”. Rond deze molen worden vele activiteiten georganiseerd zoals wandelingen en een fair. Onder de molen zit een theater waar regelmatig voorstellingen worden gegeven. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van “de Lindesche molen”.  

www.delindeschemolen.nl

Wilt u meer informatie over de omgeving?  Kijk dan op:

www.vvvvorden.nl
www.achterhoek.nl  www.achterhoekagenda.nl

Bel of WhatsApp direct met ons