Gastenboek ’t Haller

Bent u bij ons op bezoek geweest en tevreden? Dan vinden wij het erg fijn als u iets in ons gastenboek wilt schrijven. 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
10 berichten.
Hilly Hilly uit Oldehove schreef op 11 september 2023 om 21:24
We zaten van 1 - 10 september 2023 in het vakantiehuisje van 't Haller. Mooi, schoon en comfortabel. Het huisje bevindt zich aan de achterkant van het complex. Waardoor erg rustig en prachtig uitzicht! We komen graag nog eens terug.
Marja toebes Toebes Marja toebes Toebes uit Den Dungen schreef op 25 augustus 2021 om 18:49
Geweldige,nette,mooie en rustige camping. Gastvrouw heel vriendelijk,partner ook.Prachtige omgeving en wij gaan er zeker terug.
Gerda Buijserd Gerda Buijserd uit Meerkerk schreef op 16 mei 2021 om 18:23
Jos en Gerda, 12-05-21 ---15-05-21 Heerlijk gehad bij jullie. Warm welkom en super omgeving. Lekkere warme broodjes uit de broodkast. Schoon sanitair en een gemoedelijke sfeer. Wij komen nog eens terug.
Joke en Adrie Bakker Joke en Adrie Bakker uit Amersfoort schreef op 18 september 2020 om 19:52
Joke en Adrie Bakker uit Amersfoort heeft geschreven op 18/09/2020 om 21.10 . Wij zijn 31-08-2020 voor 12 dagen bij jullie voor het eerst op de camping geweest samen met onze vrienden Joke en Wouter en werden zeer gastvrij ontvangen door Ellen en Andre en kwamen naast elkaar op een mooie plek te staan . Er ontstond een zekere band met Ellen met heel veel lachen , mooie verhalen en hebben veel geleerd over paarden . Ze heeft ons de stallen laten zien en er met veel passie over verteld . Ellen en Andre werken hard aan hun bedrijf . Ellen die altijd de tijd neemt voor een luisterend oor en altijd vriendelijk is . Wij komen zeker nog een keer terug . Een prachtige omgeving met mooie fiets en , wandelpaden , leuke dorpjes en vooral lekker rustig . Heerlijk ijs eten naast de kerk in Vorden . Bij ons vertrek hebben wij met weemoed afscheid genomen . Ook namens onze vrienden bedankt en veel succes voor de toekomst liefs joke en Adrie
Piet en Elza Piet en Elza uit Stolwijk schreef op 2 september 2020 om 15:29
Wij hebben 3 dagen bij jullie gekampeerd op een ruime plek met prima schone voorzieningen. Het was erg handig om de fietsen te kunnen opladen in de stalling.Vanaf jullie camping fiets of wandel je direct de mooie omgeving in. Wij vinden jullie in vergelijking met andere campings in twente te goedkoop. Bedankt voor jullie grote inzet om het voor ons gasten zo fijn te maken.Tot ziens!
arnold en riet arnold en riet uit Nederland schreef op 18 augustus 2020 om 14:52
hebben van 6/6 - 14/6 bij jullie gestaan. heel erg tevreden over het terrein en het schone sanitair. hebben het goed naar onze zin gehad. prima uitvalsbasis voor vele fietstochten o.a de kastelentocht rondom Vorden. goed en lekker uit eten in Vorden en Ruurlo.
Kees en Andrea Kees en Andrea uit Bleiswijk schreef op 16 juni 2020 om 14:43
15/06/2020 Weer voor de 2e keer dit jaar een paar dagen bij jullie gestaan. We komen denk ik nu al 12 jaar bij jullie en het is iedere keer net of we thuiskomen! Altijd hartelijk welkom en gezellig praatje met Ellen of Andre. Super schoon sanitair...zeker nu erg belangrijk...en heerlijke douches! Ook kan je overal heen fietsen. Het was weer top en we komen zeker nog een keer dit jaar! Lieve groetjes Kees en Andrea
Fam.van Dijk Fam.van Dijk schreef op 23 februari 2020 om 08:30
Sept/okt.2019 we werden gastvrij ontvangen. Hebben we genoten van ons verblijf in het vakantie huis heerlijk de broodjes die elke ochtend met de krant klaar lag. Een mooi huisje alles wat je wenst is aanwezig volgende keer nemen we fietsen mee het is een mooie wandel en fiets omgeving vr. gr. Pier en Tiny
Fr v Haeren Fr v Haeren uit Nederland schreef op 23 augustus 2019 om 11:35
Wat een geweldige CAMPING dat maak je maar weinig mee zo SCHOON en grote plaatsen de camping is een plaatje . VRIENDELIJKE ONTVANGST. Daar moet echt een keer naar toe. En dan een mooie omgeving om te fietsen Fr v Haeren
arnold en riet arnold en riet uit Nederland schreef op 22 juni 2019 om 11:34
hebben van 6/6 - 14/6 bij jullie gestaan. heel erg tevreden over het terrein en het schone sanitair. hebben het goed naar onze zin gehad. prima uitvalsbasis voor vele fietstochten o.a de kastelentocht rondom Vorden. goed en lekker uit eten in Vorden en Ruurlo.

Bel of WhatsApp direct met ons