Camping in Vorden

Onze camping in Vorden heeft 25 plaatsen, waarvan 11 verhard met klinkers, en een eigen elektra aansluiting van 10 ampère.

Het sanitair is uitgebreid en gerenoveerd in winter 2021/2022. Deze bevat 3 douches, een afgesloten wascabine, 4 wc’s, een urinoir,  open wastafels met warm water, aanrechtbladen en een stortbak voor chemisch toilet.

We werken niet met munten voor warm water. Dit is bij de prijs inbegrepen. U staat dus nooit onder een koude douche!

Wij hebben dagelijks verse broodjes.

Camping in Vorden

Onze camping in Vorden staat ieder jaar weer garant voor een fijne vakantie. Kom gerust eens langs of bel wanneer u meer informatie wilt hebben. Er is altijd tijd voor een praatje.

Op onze camping in Vorden, bij de boer in de Achterhoek, kun je genieten van een vakantie vol rust en ruimte in een prachtige omgeving.

Camping in Vorden
Camping in Vorden

Op de camping staat er een koelkast en een diepvries waarvan gratis gebruik kan worden gemaakt. Ook is er een wasmachine met centrifuge aanwezig. Daarnaast kan er gratis gebruik worden gemaakt van draadloos internet d.m.v. gratis WIFI over het hele terrein tot in uw caravan/tent.

​We zijn gelegen aan een doodlopende weg dus van druk verkeer heeft u geen last. Om de camping liggen weilanden met daarachter bos. U loopt dus zo vanaf de camping het bos in. Ook viswater ligt dicht in de buurt. Huisdieren op de camping zijn toegestaan. Voorwaarde is wel dat ze aangelijnd blijven.

Dicht langs de camping lopen verschillende fietsroutes en het Pieterpad. Op de camping zijn verschillende fietsroutes aanwezig en andere informatie over de omgeving. In onze omgeving hebben we nu ook de zogenaamde fietsknooppunten. Ideaal om uw eigen route vast te stellen

De fietsen kunnen gratis onder een afdak gezet worden en er is een gratis laadpunt voor elektrische fietsen. Ook is er een wasmachine met centrifuge aanwezig.

Verder zijn er leesboeken die gelezen mogen worden en er wordt op de camping boerenijs verkocht.  

Boek nu 2 weken en ontvang 10% korting

Bij een verblijf van minimaal 2 weken geven wij 10% korting over de hele periode.

Voor 26 april en na 30 augustus geven wij 20% korting op de overnachting.

De camping is open van 29 maart t/m 25 oktober.

De Camping

Meer foto’s van onze Camping

sanitair

De camping 

Onze camping is de plek voor rust, ruimte en betaalbaarheid. Het ligt midden in het prachtige landelijke gebied van Vorden in de Achterhoek. Het ideale vertrekpunt om te fietsen en te wandelen.

De vakantiewoning

Wij hebben een vakantiewoning voor 2 personen te huur.  Deze woning is smaakvol ingericht en bij uitstek een plek om tot rust te komen.  Daarnaast is de woning van alle gemakken voorzien.

Safaritent | Glamping

Op de camping staat een volledig ingerichte safari (glamping) tent voor 2 personen. Met voortreffelijk uitzicht over de weilanden is dit de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de omgeving.

Bel of WhatsApp direct met ons