Camping in Vorden

Onze camping in Vorden heeft 25 plaatsen, waarvan 11 verhard met klinkers, en een eigen elektra aansluiting van 10 ampère.

Het sanitair is prima en bevat douches, wc’s, een urinoir, wastafels met warm water, aanrechtbladen en een stortbak voor chemisch toilet.

We werken niet met munten voor warm water. Dit is bij de prijs inbegrepen. U staat du nooit onder een koude douche!

Wij hebben dagelijks verse broodjes.

Camping in Vorden

Onze camping in Vorden staat ieder jaar weer garant voor een fijne vakantie. Kom gerust eens langs of bel wanneer u meer informatie wilt hebben. Er is altijd tijd voor een praatje.

Op onze camping in Vorden, bij de boer in de Achterhoek, kun je genieten van een vakantie vol rust en ruimte in een prachtige omgeving.

Camping in Vorden
Camping in Vorden

Op de camping staat er een koelkast en een diepvries waarvan gratis gebruik kan worden gemaakt. Ook is er een wasmachine met centrifuge aanwezig. Daarnaast kan er gratis gebruik worden gemaakt van draadloos internet d.m.v. WIFI over het hele terrein tot in uw caravan/tent.

​We zijn gelegen aan een doodlopende weg dus van druk verkeer heeft u geen last. Om de camping liggen weilanden met daarachter bos. U loopt dus zo vanaf de camping het bos in. Ook viswater ligt dicht in de buurt. Huisdieren op de camping zijn toegestaan. Voorwaarde is wel dat ze aangelijnd blijven.

Dicht langs de camping lopen verschillende fietsroutes en het Pieterpad. Op de camping zijn verschillende fietsroutes aanwezig en andere informatie over de omgeving. In onze omgeving hebben we nu ook de zogenaamde fietsknooppunten. Ideaal om uw eigen route vast te stellen

De fietsen kunnen gratis onder een afdak gezet worden en er is een gratis laadpunt voor elektrische fietsen. Ook is er een wasmachine met centrifuge aanwezig.

Verder zijn er leesboeken die gelezen mogen worden en elke morgen wordt de krant bezorgd. Ook wordt er op de camping boerenijs verkocht.  

Camping in Vorden

Boek nu 2 weken en ontvang 10% korting

Bij een verblijf van minimaal 2 weken geven wij 10% korting over de hele periode.

Voor 29 april en na 29 augustus geven wij 20% korting.

De camping is open van 1 april t/m 25 oktober.

De camping 

Onze camping is de plek voor rust, ruimte en betaalbaarheid. Het ligt midden in het prachtige landelijke gebied van Vorden in de Achterhoek. Het ideale vertrekpunt om te fietsen en te wandelen.

De vakantiewoning

Wij hebben een vakantiewoning voor 2 personen te huur.  Deze woning is smaakvol ingericht en bij uitstek een plek om tot rust te komen.  Daarnaast is de woning van alle gemakken voorzien.

Safaritent | Glamping

Op de camping staat een volledig ingerichte safari (glamping) tent voor 2 personen. Met voortreffelijk uitzicht over de weilanden is dit de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de omgeving.

Bel of WhatsApp direct met ons