Mini-Camping en Vakantiewoning

't Haller

De boerderij

De camping maakt deel uit van een volledig in werking zijnde boerderij. Naast de camping hebben we een opfokbedrijf voor jonge paarden en een paardenpension. Ook voor mensen die met het paard op vakantie willen, kunnen wij stalling of weidegang bieden.

Wie wil mag op het erf komen kijken naar de dieren en werkzaamheden, maar voor wie daar geen interesse in heeft hoeft dat ook niet omdat de camping iets apart ligt van het erf.

Al met al is er altijd wat te doen of te zien maar toch is het daarnaast ook heerlijk rustig op de camping. Kortom, de ideale plek voor uw vakantie.

De camping

Onze camping is de plek voor rust, ruimte en betaalbaarheid. Het ligt midden in het prachtige landelijke gebied van Vorden in de Achterhoek. Het ideale vertrekpunt om te fietsen en te wandelen.

De vakantiewoning

Wij hebben op onze boerderij een vakantiewoning voor 2 personen te huur.  Deze woning is smaakvol ingericht en bij uitstek een plek om tot rust te komen.  Daarnaast is de woning van alle gemakken voorzien.

Safaritent

Op de camping staat een volledig ingerichte safari (glamping)tent voor 2 personen. Met voortreffelijk uitzicht over de weilanden is dit de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de omgeving.